محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برنامه‌ریزی دوره آموزشی بر اساس سرفصل‌های کتاب آئین تندرستی در حوزه علمیه خواهران اسلامشهر

واحد آموزش بهداشت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر دوره آموزشی بر اساس سرفصل‌های کتاب آئین تندرستی برای حوزه علمیه خواهران شهرستان را برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، واحد آموزش با همکاری مدرسه علمیه الزهراء (س)، برنامه‌ریزی جلسات آموزشی در آن حوزه، مطابق با سرفصل‌های کتاب آئین تندرستی، برای گروه طلاب پایه اول، صورت پذیرفت.
خدیجه خانکی، کارشناس واحد آموزش بهداشت شبکه گفت: هرساله با آغاز سال تحصیلی جدید، این برنامه‌ریزی صورت گرفته و همزمان ارسال آن به حوزه انجام و به‌تمامی واحدهای مرتبط ابلاغ می‌شود.
وی در ادامه افزود: آموزش سلامت به طلاب، از طریق امر به رفتارهای سالم و نهی از رفتارهای پرخطر، مردم و جوامع را برای انتخاب و طی طریق در مسیر سالم توانمند خواهد کرد.
در همین راستا اولین جلسه آموزشی در این مدرسه، با مبحث کلیاتی درباره سلامت در آبان ماه برگزار شد و مطابق با برنامه جلسات آتی نیز برگزار خواهند شد./ق
خبر: خورسندفرد

زینب  ایمانی