محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

به همت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برنامه صبحانه سالم در مدارس شهرستان اسلامشهر برگزار شد

مراقبین سلامت پایگاه سلامت شماره یک مهر واوان در مدارس تحت پوشش خود، برنامه آموزشی تغذیه سالم و صحیح را اجرا کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد بهداشت مدارس شبکه با اعلام این خبر گفت: در این برنامه‌های آموزشی، ابتدا گروه‌های غذایی معرفی‌شده و سهم‌های موردنیاز از هر گروه توضیح داده و در مورد اهمیت مصرف همه گروه‌های غذایی در سنین نوجوانی تأکید شد.
وی در ادامه افزود: در خصوص مصرف مغزها و خشکبار به‌عنوان میان وعده مدرسه در این برنامه ها صحبت و از دانش آموزان خواسته شد که به مادران خود توصیه کنند از غذاهای بخارپز و آب پز بیشتر استفاده کنند و در سرخ کردن مواد از روغن کم و روغن مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کنند.
حاصلی فرد در پایان گفت: به دانش آموزان توصیه شد که با آوردن لقمه‌های خانگی و مواد غذایی مفید، صبحانه را در کنار دوستان و همکلاسی‌های خود صرف کنند.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز