محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری برنامه آموزشی به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ و کودک در مهدکودک روستای بهرام‌آباد در شهرستان اسلامشهر

مرکز خدمات جامع سلامت بهرام آباد در راستای برنامه‌های روز جهانی تخم‌مرغ و هفته ملی کودک در مهدکودک تحت پوشش مرکز، برنامه آموزشی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، با توجه به قرار داشتن در روز جهانی تخم‌مرغ (۱۷ مهر ۱۴۰۲) و اهمیت آن در رشد کودکان، کلاس آموزشی دوشنبه 17 مهر 140 برای والدین و کودکان مهدکودک برگزار شد.
در این جلسه آموزشی بهاره شیرازی، کارشناس تغذیه این مرکز  با اشاره به مقوی و مغذی بودن تخم‌مرغ و بالا بودن میزان پروتئین و ویتامین‌های موجود در آن توصیه کرد که به‌صورت روزانه در برنامه غذایی خانواده از تخم‌مرغ استفاده شود.
وی در ادامه بر مصرف تخم‌مرغ در وعده صبحانه و نقش آن در یادگیری و افزایش تمرکز  تأکید کرد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی