محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، مریم دریایی پور، کارشناس جوانی جمعیت واحد سلامت خانواده شبکه در خصوص این خبر گفت: به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی جمعیت جلسات  متعدد آموزشی با موضوع پیشگیری از سقط و معایب آن، تک فرزندی و معایب آن، اثار مثبت تعدد فرزندان، عوامل موثر بر ناباروری، فواید بارداری و زایمان طبیعی، توسط ماماها و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت برای مراجعین، کارکنان مدارس و پایگاه های بسیج شهرستان برگزار شد.

محسن عصمتی

محسن عصمتی

تصاویر

به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد. به همت واحد جوانی جمعیت شبکه بهداشت جلسات آموزشی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت در شهرستان اسلامشهر برگزار شد.