محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان بلوغ در نوجوانان برای دانش آموزان و والدین در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض شبکه بهداشت اسلامشهر

جلسه آموزشی با عنوان بلوغ در نوجوانان برای گروه هدف دانش آموزان و والدین در پایگاه ضمیه مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض شبکه بهداشت اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شنبه 8 اردیبهشت 1403 مراقبین سلامت به همراه روانشناسان پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض جلسه آموزشی را با عنوان بلوغ در نوجوانان برای دانش آموزان و آموزش مهارت های ارتباطی برای والدین برگزار کردند. در این جلسه مطالبی در خصوص این که بلوغ تغییرات بسیاری را برای فرزندان و والدین آن‌ها، به ارمغان می‌آورد و فرزند در حال انتقال از کودکی به بزرگسالی است و احتمالا والدین به طور دقیق نمی دانند که به لحاظ جسمی، روانی و هیجانی چه کمک و حمایتی کنند و داشتن نقشی موثر والدین در این دوره ارائه شد.

همچنین یکی از بهترین‌ راه‌ها این است که به فرزندتان آرامش و قوت قلب بدهید، زیرا در صمیمی شدن با نوجوان نقش زیادی دارد. بلوغ یک سری تغییرات طبیعی ساده است که همه کودکان آن را تجربه می‌کنند. برای برخی از کودکان این تغییرات چالش‌هایی به وجود می‌آورد، در حال که برخی دیگر بدون نگرانی خاصی این دوره را پشت سر می‌گذراند. تنها درصد کمی از کودکان در این مرحله رشدی خود دچار آشفتگی شدید می‌شوند. در صورت رعایت نحوه برخورد با فرزندان در سن بلوغ، این دوره می‌تواند هیجان‌انگیز و خاص هم باشد. در هر صورت شما به عنوان والدین، موقعیت ایده‌آلی برای کمک به فرزندان خود در این دوره دارید.

محسن عصمتی

محسن عصمتی