محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت درفرهنگسرای پارک توحید شهرستان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقای سلامت با هماهنگی واحدهای بهداشت محیط و مراقبین سلامت و سلامت روان جلسه آموزشی برای ورزشکاران و هنرجویان پارک توحید در هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت۱۴۰۱در پارک توحید شهرک انبیا برای ورزشکاران برگزارشد.
اعظم رفیعی، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت انبیا در زمینه بهداشت محیط زیست در زمان شیوع کرونا و بیماری‌ های منتقله از آب و غذای آلوده مخصوصا وبا به دلیل نزدیک شدن به فصل تابستان، دستگاه‌های تصفیه آب و پسماندمطالبی بیان کرد.
در ادامه ناهید طاهری فرد، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت انبیا در موردخودمراقبتی در فعالیت بدنی، مزایا، شرایط و تعریف ورزش مطالب بیان کرد.
سپس میر سعیدرضایی، کارشناس سلامت روان و رفتار این مرکز در زمینه پیشگیری از مصرف دخانیات و عوارض دخانیات و سوئ مصرف مواد توضیحاتی ارائه داد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده