محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت در پارک مصطفی خمینی شهرستان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقای سلامت با هماهنگی واحدهای فنی جلسه آموزشی برای ورزشکاران پارک مصظفی خمینی در هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی به مناسبت هفته سلامت 17 اردیبهشت1401 در پارک مصطفی خمینی باغ فیض باحضور کارشناسان بهداشت محیط، سلامت روان و مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض برای ورزشکاران برگزار شد.

مهندس فاطمه محمدی، کارشناس بهداشت محیط، در مورد مشارکت اجتماعی در سلامت ، دخانیات و مدیریت پسماند مطالبی بیان کرد.

در ادامه مونا چهارپاشلو ،کارشناس سلامت روان و رفتار، د رمورد استرس، راهبردهای مقابله با آن،آرام سازی ، مدیریت زمان، آموزش رفتار قاطعانه، حل مسئله ،آموزش مهارت های مقابله ای سازگارانه، مقابله با افکار غیر منطقی نکاتی رابیان کرد.

سپس عاطفه قاسمی نژاد، مراقب سلامت، در مورد برنامه های خود مراقبتی و سفیران سلامت توضیحاتی ارائه داد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده