محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم به مناسبت هفته ملی سلامت در مسجد روستای حسین‌آباد اسلامشهر

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت حسین‌آباد در راستای برنامه‌های هفته ملی سلامت جلسه آموزشی با محوریت تغذیه سالم ویژه تعدادی از ساکنین این روستا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این برنامه آموزشی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ با محوریت شعار تغذیه سالم و نقش آن در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر  در مسجد روستای حسین اباد برای میان‌سالان و سالمندان  برگزار شد. فاطمه اصفهانی زاده، کارشناس تغذیه مرکز جامعه سلامت  حسین‌آباد  در این جلسه در خصوص هرم غذایی و واحدها و گروه‌های غذایی در خصوص داشتن وزنی مناسب و  بدن سالم با منع از زیاده‌روی در خوردن غذاهای چرب و شیرین، برقراری تعادل بین میزان مصرف غذا و فعالیت بدنی روزانه، استفاده از سایر روش‌های پخت‌وپز مانند بخارپز و کبابی به‌جای سرخ کردن‌های روزانه و کاهش مصرف روغن خانواده. مصرف سبزی‌های خام و پخته روزانه در میان وعده‌ها و وعده اصلی صحبت کرد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی