محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی مهارتهای زندگی در پروژه مترو چهاردانگه

واحد سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد کارگاه آموزش گروهی با موضوع مهارتهای زندگی(مدیریت استرس) برای پرسنل پروژه مترو چهاردانگه برگزارکرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی سه شنبه3خرداد1401توسط محمد عمومیرزا ،کارشناس سلامت روان ورفتار مرکز خدمات جامع شاتره برای کارکنان مترو چهاردانگه درمحل پروژه مترو برگزار شد.

عمومیرزا بیان کردکه استرس یک امر طبیعی است که دزندگی همه وجود داردو نکته مهم این است که بتوانیم این فشار روانی رابه خوبی مدیریت کنیم و از افزایش آن و بروز مشکلات بعدی پیشگیری کنیم وهمچنین استرس فقط رویدادهاوموقعیت‌های بد و ناگوارراشامل نمی‌شود، بلکه بسیاری از اتفاقات خوشایند مثل ازدواج، تولدیک نوزاد، خرید‌خانه و... را نیز شامل میشودوچون نوعی تغییر و سازگاری با شرایط جدید را ایجادمی‌کنند، می‌توانند استرس‌زا باشند،ولی استرس چه منفیوچه مثبت، درصورتی‌که فرد نتواند آن را به نحو مؤثری اداره کند وبا آن کنار بیاید، می‌تواند اثرات آسیب‌زایی به دنبال داشته باشد.

در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده