محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی مهارت های زندگی درسازمان هلال احمر شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز خدمات جامع سلامت قاسم آباد جلسه آموزشی مهارت های زندگی را در سازمان هلال احمر شهرستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، کارگاه آموزشی مدیریت استرس دوشنبه 21 شهریور 1401با حضور زینب خورشیدوند، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز خدمات جامع سلامت قاسم آباد برای امدادگران هلال احمر شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

خورشیدوند بیان کرد: زندگی روزانه هر فردی می تواند شامل برخی از حوادث استرس زا باشد. در اکثر تعاریف استرس، بر رابطه بین فردی و محیط تاکید شده است که به شیوه های مختلف واکنش افراد به استرس ، مقابله ، می گویند.

در ادامه در مورد مهارت های مقابله ای سازگارانه، تغییر نگرش و ادراکات درونی خود، تغییر نحوه تعامل خود با محیط، افزایش توانایی جسمانی و تغییر محیط مطالبی بیان شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده