محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری و درمان پدیکلوزیس در شهرستان اسلامشهر

با توجه به شیوع بیماری پدیکلوزیس، کلاس آموزشی در این زمینه برای دانش آموزان مدارس شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، جلسه آموزشی پیشگیری از پدیکلوزیس چهارشنبه 19 بهمن1401 با حضور لیلا قوامی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گلشهر و دانش آموزان مدرسه ابتدایی گلشهر برگزارشد.

در ابتدا قوامی بیان کرد: با توجه به اینکه از مهم‌ترین عوامل بروز و شیوع بیماری پدیکلوزیس شلوغی و ازدحام، استفاده مشترک از وسایل و پوشاک فردی، درمان نامناسب، بدنامی و باورهای غلط در مورد این بیماری است وهم چنین در مدارس این بروز و شیوع رو به افزایش است ، لذا رعایت بهداشت فردی از مهمترین عوامل پیشگیری از پدیکوز می باشد.

وی در ادامه گفت: واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس به ‌عنوان یکی از برنامه‌های عملیاتی خود همه دانش آموزان مدارس تحت پوشش را توسط رابطین بهداشت مدارس معاینه کرده وغربالگری پدیکوز انجام می شود.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده