محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه بازآموزی دیابت ویژه مراقبین سلامت درشبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد بیماریهای غیرواگیر شبکه جلسه بازآموزی با موضوع دیابت ویژه مراقبین سلامت برگزار کرد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر مه آسا مازیار، کارشناس مسئول واحد بیماریهای غیرواگیر شبکه در این جلسه بازآموزی که سه شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات شبکه با حضور مراقبین سلامت برگزار شد در خصوص بیماری دیابت، راه تشخیص بیماری، پیگیری بیماران و مراقبت ماهانه، ارائه آموزشهای لازم به بیمار دیابتی، توصیه‌های پیشگیری از عوارض به ویژه مراقبت از پا، ارجاع به پزشک صحبت کرد.

در ادامه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه در خصوص ارتباط بیماری دیابت و تغذیه صحیح مطالبی را بیان کرد، سپس در مورد تغذیه سالم به عنوان یکی از ۵ گام اساسی برای مدیریت دیابت و کنترل قند خون یاد کرد.

آموزش مصرف صحیح دارو و انسولین از دیگر مباحثی بود که بصورت کامل به آن پرداخته شد و  در پایان جلسه مراقبن مشکلات مربوط به ثبت بیماری و سامانه سیب را مطرح کردند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده