محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه تدبر در قرآن در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

امام صادق (ع): خانه ای که درآن قرآن تلاوت شود برکت و فرشتگان به آن خانه نازل میشود .

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر، این جلسه یکشنبه 4 اردیبهشت 1401توسط واحد فرهنگی شبکه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درداشگاه با حضور رابطین فرهنگی مراکز خدمات جامع سلامت و کارکنان ستاد شبکه در سالن اجتماعات ستاد شبکه برگزارشد.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی، ضمن عرض تسلیت ایام عزاداری مولی الموحدین علی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات به بیان فضایل و برکات ماه مبارک رمضان پرداخته و درمورد اعجاز ومحجوریت قرآن وتدبر در قرآن وبیان فضایل اخلاقی بیان شده در قرآن و همچنین احادیث امامان دراین موردنکاتی بیان کرد و تاکید کرد آموختن قرآن و تلاوت وتدبردرآن ازسفارشات پیامبر اکرم (ص) میباشد.

در پایان نماز جماعت به امامت حجت الاسلام والمسلمین رضایی در نمازخانه ستاد شبکه برگزارشد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده