محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه فصلی واحد امور آزمایشگاه‌ها شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: واحد امور آزمایشگاه‌های شبکه بهداشت اسلامشهر نشست فصلی این واحد را تشکیل داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه با حضور نمایندگان آزمایشگاه‌های تحت پوشش مرداد 94 برگزار شد. در این جلسه مشکلات موجود در واحدهای محیطی توسط نمایندگان مطرح و راهکارهای ممکن بحث و بررسی شد.
اعظم صدیقی، کارشناس مسئول امور آزمایشگاه‌ها با اشاره به نتایج آخرین دوره‌ی کنترل کیفی خارجی، بر لزوم اجرای صحیح و مستمر کنترل کیفی و مستندسازی در واحدها تأکید کرد. سپس کارشناس مسئول واحد آمار در جلسه حضور یافته و مسائل مربوط به بخشنامه جدید سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر ثبت اطلاعات در سامانه و نحوه پذیرش و ارسال برگه‌های بیمه توسط آزمایشگاه‌ها به ستاد را به‌طور جامع و کامل ارائه داد.
خبر: خورسندفرد
زینب  ایمانی