محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه هماهنگی واحد سلامت نوجوان و مدارس در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد سلامت نوجوان و مدارس جلسه هماهنگی برنامه های عملیاتی را برای مراقبین سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی یک شنبه 23 بهمن1401 با حضور سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوان و مدارس و مراقبین سلامت پایگاههای تحت پوشش در سالن اجتماعات  شبکه برگزار شد.
در ابتدا حاصلی فرد، در مورد چک‌ لیست واحد توضیحاتی ارائه داده ، سپس نحوه انجام مراقبت‌های گروه‌های هدف و آموزش‌های بلوغ، تحرک فیزیکی و تغذیه و نحوه ارائه گزارش فعالیت‌ها را بیان کرد.
در ادامه در مورد اولویت آموزش جوانان با موضوعات ازدواج سالم و پایدار و کاهش مرگ‌ و میر ناشی از حوادث ترافیکی جوانان، فرزند آوری  تا پایان سال مطالبی عنوان کرد.
در پایان سوالات و ابهامات مربوط به نحوه استخراج و بهبود شاخص های واحد مطرح شده و تعدادی پوستر حرکات کششی  جهت ارائه به مدارس ابتدایی تحت پوشش هر واحد توزیع شد ومقرر شد که چک لیست حرکات کششی با حضور در کلاس ها تکمیل و به ستاد شبکه ارسال شود.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده