محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه کمیته هماهنگی پویش ملی تغذیه سالم در شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت خانواده (بهبود تغذیه جامعه) شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر کمیته‌ای به‌منظور برنامه‌ریزی برای پویش ملی تغذیه سالم (۱۵ تا ۳۰ دی‌ماه سال جاری) با شعار " تغذیه، کرونا، واکسیناسیون " برگزار کرد.

برگزاری جلسه کمیته هماهنگی پویش ملی تغذیه سالم در شهرستان اسلامشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه سه‌شنبه ۷ دی ۱۴۰۰ با توجه به در پیش رو داشتن پویش ملی تغذیه سالم و با حضور  کارشناس مسئولان واحدهای سلامت خانواده، بهداشت محیط، سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، آموزش بهداشت، بهداشت حرفه‌ای و تغذیه برگزار شد در ابتدا دکتر بهناز قره خانی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه ضمن خوشامدگویی به حاضرین به لزوم همفکری و برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر این بسیج آموزشی تاکید کرد.
در ادامه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه از همه همکاران حاضر در جلسه خواست همکاری لازم را با واحد سلامت خانواده برای برگزاری جلسات ویژه معلمین، دانش آموزان، مربیان مهدهای کودک و مادران کودکان، مددجویان بهزیستی و ...)، ارسال پیام‌های بهداشتی در تمام گروه‌های مجازی به‌ویژه سفیران سلامت، مدارس، سازمان‌های بین بخشی و ... و توزیع بسته‌های آموزشی برای گروههای هدف داشته باشند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی