محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری هفتمین جلسه آموزش مجازی ویژه داوطلبان سلامت منتخب پروژه ECD در اسلامشهر

شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه هفتمین جلسه آموزش مجازی ویژه داوطلبان سلامت منتخب پروژه ECD با عنوان "فعالیت‌ها و بازی‌هایی برای ارتقا تکامل کودکان ۱۶ تا ۲۰ ماهه" را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه آموزش مجازی که در فضای اسکای روم از طریق لینک اختصاصی پروژه سه‌شنبه ۱۰ تیر ۹۹  و با حضور  ۴۸ تن از داوطلبین سلامت،  مادران، تعدادی از همکاران ستادی، محیطی و تعدادی مهمان برگزار شد  فاطمه شریفی، کارشناس کودکان واحد سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه در مورد مهم‌ترین نیازهای کودک، حمایت و ابراز عشق و علاقه به او، زمان‌های مناسب بازی با کودک مباحث خود را آغاز کرد.
شریفی سپس مطالب خود را با انواع تمریناتی برای تکامل مهارت‌های زبان و درک کودک، بازی‌های ارتقا تکامل گفتاری و ارتباطی و تمریناتی برای تکامل حیطه مهارت‌های شخصی و اجتماعی ادامه داد.
وی همچنین نکاتی در خصوص تمریناتی برای تکامل و کنترل عضلات درشت مانند گهواره بازی، تاب‌بازی و راه رفتن روی پنجه پا، انجام فعالیت‌های هنری مانند نقاشی روی یک کاغذ بزرگ نصب‌شده روی دیوار، استفاده از انواع جورچین و تمریناتی برای حل مسئله گفت و سخنان خود را با انجام سرگرمی و فعالیت‌های عاطفی و هیجانی مانند مشاهده عکس کودک در آینه توسط خودش و شکلک درآوردن همراهی با کودک در بازی، قصه گفتن، درست کردن چادر برای قایم شدن کودک تمام کرد.
 در خاتمه نیز به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی