محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با  حقوق زنان در خانواده توسط امور بانوان فرمانداری شهرستان اسلامشهر

واحد امور بانوان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با مشارکت امور بانوان و خانواده فرمانداری شهرستان کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان سلامت روان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه به مناسبت هفته با محوریت روزشمار این روز با موضوع "منع خشونت علیه زنان" یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸ با مشارکت امور بانوان فرمانداری شهرستان برای جمعی از روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش شبکه و نمایندگان  بانوان ادارات  شهرستان برگزار شد.
حاج محمدی، قاضی دادگستری شهرستان در مورد آشنایی با حقوق زنان جهت تأمین امنیت و صیانت از زنان و رفتارهایی که خشونت و جرم محسوب می‌شود مطالبی بیان کرد و در پایان به سؤالات حقوقی روانشناسان در این زمینه پاسخ داد.

خبر: زینب ایمانی

زینب  ایمانی