محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کارگاه آموزشی دیابت در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

کارشناس بیماری‌های واگیر شبکه با هماهنگی معاونت بهداشت دانشگاه و انجمن گابریک، کارگاه آموزشی ارتقا دانش،آگاهی پیشگیری ودرمان دیابت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  این کارگاه آموزشی دوشنبه  و چهارشنبه 17 و 19 بهمن 1401 با هماهنگی معاونت بهداشت دانشگاه و انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک، با حضور دکتر مه آسا مازیار، کارشناس مسئول بیماری‌های واگیر شبکه، کارشناسان انجمن گابریک و مراقبین سلامت واحدهای تحت پوشش شبکه با موضوع پیشگیری  ودرمان دیابت در سالن اجتماعات شبکه برگزارشد.

در ابتدا افسانه بخشی ،کارشناس ارشد پرستاری انجمن گابریک، در مورد اهمیت بیماری دیابت و میزان همه گیری آن ، عوامل موثر بر بروز دیابت و راههای پیشگیری ، نحوه بیماریابی و تشخیص ، نحوه برخورد با عوارض دیابت (هیپو گلیسمی- هیپرگلیسمی- پای دیابتی-... ) و داروهای درمان دیابت و نحوه کنترل عوارض دارویی مواردی را بیان کرد.

در ادامه تارا صداقت ،کارشناس روان سنجیانجمن گابریک، به نکات کاربردری در مورد تزریق انسولین- استفاده از گلوکومتر- و سنجش فشارخون و نحوه آموزش و مشاوره بیماران دیابتی جهت پذیرش درمان توضیحاتی ارائه داد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده