محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کارگاه آموزشی واحد سلامت خانواده در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد سلامت خانواده کارگاه آموزشی برنامه میانسالان ، نوزادان و کودکان و ترویج تغذیه سالم را برای مراقبین سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، کارگاه آموزشی با موضوعات برنامه میانسالان ، نوزادان و کودکان و ترویج تغذیه سالم دوشنبه 18 مهر 1401 با حضور لیلا محمدی نژاد، کارشناس برنامه میانسالان؛ حمیرا پشتکوهی، کارشناس برنامه کودکان و نوزادان، زهره حاتمی، کارشناس تغذیه واحد سلامت خانواده و مراقبین سلامت پایگاههای تحت پوشش در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

در ابتدا پشتکوهی در مورد نحوه استخراج شاخص های کودکان و نوزادان توضیحات لازم را ارائه داده و با توجه به هفته جهانی کودک، هماهنگی و اطلاع رسانی جهت فعالیت ها و اقدامات لازم دراین هفته انجام شد.

در ادامه حاتمی نحوه صحیح مصرف مکمل ها را بیان کرده و در مورد چاقی در کودکان نکات لازم را تاکید کرد.

سپس محمدی نژاد در مورد انجام مشاوره جهت تغییر رفتار در میانسالان (SOC ) مطالبی را بیان کرد.

در پایان باتوجه به فرارسیدن هفته ملی سلامت بانوان در مورد برگزاری فعالیت های آموزشی در این هفته نکات لازم ارائه شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده