محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کارگاه مدیریت استرس در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر کارگاه مدیریت استرس ویژه کارشناسان سلامت روان و رفتار مراکز خدمات جامع سلامت شهری/روستایی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه با حضور کارشناسان سلامت روان و رفتار مراکز خدمات جامع سلامت شهری/روستایی سه شنبه دوم آبان 96 در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
دکتر رجایی، کارشناس مسئول گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت استرس را دوباره سازگار شدن فرد با شرایط و موقعیت‌های جدید دانست و گفت: باوجوداینکه استرس تجربه‌ای طبیعی است و نقش اساسی در تداوم بقای انسان داشته اما استرس‌های شدید یا درازمدت تأثیرات ناخوشایندی بر ابعاد مختلف زندگی به‌جای می‌گذارند. این آثار که در جنبه‌های مختلف دیده می‌شوند، نشانه‌های استرس نامیده و در چهار بعد جسمانی، رفتاری، هیجانی و شناختی دسته‌بندی می‌شوند.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز