محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی ویژه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری/روستایی

به همت واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر کارگاه آموزشی تحت عنوان پیشگیری از خودکشی برای پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری/روستایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه به دستور دکتر شریعتی، معاون بهداشت دانشگاه جمعه 9 مهر 95 در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد و ۵ امتیاز بازآموزی را در برگرفت.
در این کارگاه دکتر جعفری نیا، روان‌پزشک و فلوشیپ بیماری‌های سایکو سوماتیک در رابطه با ارزیابی خطر، انواع خودکشی  و حمایت‌های اجتماعی برای افراد اقدام کننده و خانواده‌های آنان توضیحاتی را ارائه داد.
در ادامه نیز دکتر عسگری، روان‌پزشک در مورد اپیدمیولوژی خودکشی و اختلالات خلقی شامل افسردگی، اضطراب و اختلال دوقطبی مطالبی را ارائه داد./ق
خبر: خورسندفرد

زینب  ایمانی