محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کلاس آموزشی در دانشگاه فرهنگیان شهرستان اسلامشهر

واحد بهبود تغذیه شبکه با همکاری دانشگاه فرهنگیان اسلامشهر به مناسبت هفته سلامت کلاس آموزشی برای دانشجویان برگزارکرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی چهارشنبه28اردیبهشت1401 برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان واحد اسلامشهر درمحل دانشگاه برگزارشد.

الهه هوایی ،کارشناس تغذیه مرکزخدمات جامع سلامت مهرواوان گفت: با توجه به موج فزاینده چاقی دراثر مصرف غذاهای ناسالم (حاوی قند ، نمک و چربی زیاد و فقیر از فیبر غذایی ) و افزایش شیوع سرطان و بیماری های قلبی، فعالیت صنایع غذایی درتولید غذاهای به شدت فرآوری شده توضیحاتی ارائه دادسپس درموردتغذیه صحیح با استفاده از هرم راهنمای غذایی و پیشگیری ازچاقی واضافه وزن و فعالیت بدنی به دانشجویان مشاوره داد.

در ادامه به اجتناب ازمصرف غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی های قندی و توصیه به مصرف غذاهای تازه و غیرفرآوری شده که درفروشگاه های محلی دردسترس هست تاکید شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده