محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کمیته هشدار طغیان سرخک در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد بیماریهای واگیر شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر کمیته هشدار طغیان سرخک رادر ستادشبکه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  این کمیته سه شنبه ۱۶ فروردین۱۴۰۱ با حضور دکتر مسعود رفعتی، مدیر شبکه، دکتر حسن خوشرو کارشناس مسئول واحد بیماریها ی واگیر، کارشناسان واحد بیماریها و کارشناس مسئولان واحدهای فنی شبکه با موضوع هشدار طغیان سرخک در دفتر مدیریت برگزار شد.
  معصومه مهدی پور، کارشناس بیماریهای واگیر شبکه، آماری از موارد ابتلاء و مرگ ناشی از بیماری سرخک در کشور افغانستان بر اساس نامه وزارت بهداشت و اهمیت موضوع ارائه دادند.
  در ادامه دکترخوشرو در مورد اقدامات انجام شده از جمله، هشدار به کلیه مراکز و مطبهای خصوصی در مورد مشاهده هر گونه تب و بثورات جلدی ماکولوپاپولر توضیحاتی ارائه داده ومقرر شد:   مکاتبه با واحدهای محیطی شبکه و بخش خصوصی با تاکید بر پیگیری موارد تاخیر واکسیناسیون MMR وبرنامه ریزی در خصوص واکسیناسیون تکمیلی اتباع غیرایرانی به ویژه جدیدالورودها وحساس سازی گروههای هدف جامعه از طریق شبکه‌های مجازی انجام شود.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده