محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری کمیته پایش و نظارت وزارت بهداشت از واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

کمیته پایش و نظارت با هدف بررسی چک لیست های ارسالی از وزارت بهداشت و معاونت بهداشت در ستاد شبکه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کمیته دوشنبه 7 شهریور 1401 با حضور دکتر مسعود رفعتی، مدیر شبکه وکارشناس مسئولان واحد های ستادی شبکه در دفتر مدیریت شبکه برگزار شد.

در ابتدا دکتر رفعتی بر لزوم آمادگی همه واحدهای ستادی و محیطی برای پاسخگویی به گروه پایش وزارتی طبق چک لیست های مربوطه، تاکید کرد.

سپس زهرا ربیعی ، کارشناس مسئول گسترش شبکه در مورد چک لیست های پایش وزارتی که در اول شهریورماه برای همه مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت ارسال شده اشاره کرده و مقرر شد نتایج خودارزیابی طبق چک لیست های مذکور تکمیل و در مهلت تعیین شده به واحد گسترش شبکه ارسال شود.

در پایان در مورد نحوه انجام بازدید گروهی در فصل پاییز پیشنهادی ارائه شد و کارشناسان مسئولان حاضر در جلسه در این خصوص اعلام نظر کردند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده