محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

تقدیر از یکی از کارشناسان مامای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به‌عنوان مامای نمونه کشوری

فاطمه حیدری دهوئی، کارشناس مامای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به‌عنوان مامای نمونه معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از وزیر بهداشت لوح تقدیر دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در مراسمی که چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور دکتر عین الهی، وزیر بهداشت در هتل قلب شهید رجایی برگزار شد از فاطمه حیدری دهوئی کارشناس مامایی و سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت مهر ضیاآباد به‌عنوان مامای نمونه معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تقدیر شد.
هرسال و به مناسبت روز جهانی ماما (۱۵ اردیبهشت ) براساس چک‌لیست انتخاب مامای نمونه یک مامای نمونه کشوری از میان دانشگاه‌های علوم پزشکی انتخاب می‌شود.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی