محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

حضور سفیران سلامت دانش آموزی شهرستان اسلامشهر در همایش هفته سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

با هماهنگی های واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه دو سفیر سلامت دانش آموزی شهرستان اسلامشهر در همایش هفته سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  پارمیس هوشمند ، دانش آموزپایه سوم ابتدایی مدرسه سمیه و حنانه خانکی دانش آموز پایه دهم مدرسه شاهد صدیقه طاهره شهرستان اسلامشهردرهمایش هفته سلامت که سه شنبه 20 اردیبهشت 1401 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت برگزارشد، به عنوان سفیر سلامت دانش آموزی شرکت داشتند و همچنین دکتر قناعتی،ریاست دانشگاه،دکتر اولیایی منش، معاون بهداشت و دکترمسعود رفعتی مدیر شبکه نیز در مراسم حضور داشتند.

خدیجه خانکی، کارشناس واحدآموزش و ارتقای سلامت شبکه گفت: یکی از برنامه های همایش حضور پارمیس هوشمند و حنانه خانکی، به عنوان سفیران سلامت دانش آموزی بود که هوشمند درکلیپی درمورد پای دیابتی قصه گویی کرد و حنانه خانکی سوگند نامه سفیر سلامت را قرائت کرد.

در پایان از هر دو در حضور معاون بهداشت تقدیر شد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده