پلمپ کارگاه غیرمجاز خیار شور وترشیجات در شهرستان اسلامشهر
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از پلمپ یک کارگاه غیرمجاز خیار شور ترشیجات در احمدآباد مستوفی خبر داد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2023/May/06/fvgde (4)_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، حدیقه اصغر پور، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه در این خصوص گفت: پیرو اجرای دستور قضایی در خصوص فعالیت یک واحد غیرمجاز بستهبندی ترشیجات و خیار شور واقع در بخش احمدآباد مستوفی، سهشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ کارشناسان بهداشت محیط و غذا و دارو این شبکه در معیت نیروی انتظامی (کلانتری احمد آبادمستوفی) با مساعدت کلیدساز بر اساس دستور قضایی ( به دلیل عدم همکاری متصدی و صاحبملک برای بازدید) وارد کارگاه شدند.
وی در ادامه افزود: کارگاه فاقد هرگونه مجوز صنفی و صنعتی بوده که اقدام به بستهبندی ترشی و خیار شور در شرایط غیربهداشتی و بدون مجوز بانام هوشیار میکرد. به همین منظور کارگاه پلمب و نمونهبرداری از محصول کارگاه و ارسال آن به آزمایشگاه مبنا صورت گرفت.
مهندس اصغرپور در پایان از توقیف ۵٬۰۰۰ کیلوگرم محصول این کارگاه خبر داد.
نظر دهید