محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

• تاریخ انتشار : 1399/02/09 - 14:21

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت روز روانشناس

دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر روز روانشناس را به کارشناسان سلامت روان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه روز ۹ اردیبهشت (مصادف با ۲۸ آوریل)، روز روانشناس را به تمام کارشناسان سلامت روان بویژه کارشناسان سلامت روان شاغل در شبکه و مراکز خدمات جامع سلامت با ارسال پیام متنی تبریک گفت.
در متن پیام تبریک آمده است:
کارشناس محترم سلامت روان
با سلام و احترام
۹ اردیبهشت (مصادف با ۲۸ آوریل) روز جهانی روانشناس و مشاور روز اندیشیدن به ذهن روز تفکر در روان، روز به چالش کشیدن رفتارهای گم و آسیب‌زننده به حیات انسان است، روز تفکر در ماهیت و چیستی تفکر انسان، روز اندیشه در رفتار آدمی و به چالش کشیدن پیچیده‌ترین بعد انسان یعنی ذهن و روان انسان است.
روانشناسان رسالتی بزرگ بر دوش دارند چونان که تزکیه و ترمیم و بازآفرینی روانی سالم و الستی را اول در جهان خویش هویدا می‌کنند و بعد این تزکیه زندگی شده را به دست‌اندازهای روح و روان بشریت می‌کشانند. این روز را به همه جامعه روانشناسی و مشاوره و همه آنانی که برای آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند به‌ویژه کارشناسان روانشناس شبکه تبریک گفته و برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.

دکتر فاطمه تاجیک
مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر