محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

چهارمین جلسه کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در سال جاری

کارشناس تغذیه واحد بهداشت خانواده ( بهبود تغذیه جامعه) شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از برگزاری چهارمین جلسه کارشناسان تغذیه این شبکه در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه در این راستا گفت: این جلسه که با حضور کارشناسان تغذیه واحدهای تحت پوشش چهارشنبه ۴ دی ۹۸ در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد، ابتدا با توجه به نزدیک شده به بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم به تفضیل مطالبی بیان و سپس نحوه تکمیل صحیح بخش اقدام در سامانه و ... ارائه شد.
در ادامه زهره حاتمی، کارشناس تغذیه شبکه در رابطه با آغاز برنامه مکمل یاری با آهن و ویتامین 'د' در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در مدارس سطح شهرستان و نحوه برگزاری کلاس‌های توجیهی و نظارت بر اجرای صحیح برنامه توضیحاتی داد.
خبر: زینب ایمانی
زینب  ایمانی