محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

گزارشی از فعالیت‌های واحد آموزش و ارتقای سلامت با محوریت خودمراقبتی در سفر در شهرستان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر همزمان با آغاز سال جدید و سفرهای نوروزی و در راستای سلامت هم‌وطنان در سفر برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم را انجام داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه با توجه به تأکید وزارت بهداشت مبنی بر ارتقای سلامت و سواد سلامت مسافرین به دنبال کمیته داخلی اقدام به چاپ و بنر اطلاع‌رسانی و تعدادی بروشور آموزشی کرد.
آموزش چهره به چهره به تمام دریافت‌کنندگان خدمت در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت، انتشار پیام‌های سلامت در سفر در تمام گروه‌های مجازی فعال و توزیع بروشور بخش دیگری از فعالیت‌های این برنامه بود.
واحد آموزش ضمن مکاتبه با جمعیت هلال‌احمر و جوانان شهرستان و ارسال بنر اطلاع‌رسانی و بروشورهای اطلاع‌رسانی بر نصب بنر و توزیع بروشورها در ایستگاه سلامت مستقر در میدان قائم تأکید کرد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی