محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آغاز به کار طرح تله مدیسین در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

طرح تله مدیسین باهدف توسعه خدمات تخصصی پزشکی و دسترسی آسان به پیشرفته‌ترین امکانات پزشکی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری آغاز به کارکرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، طرح تله مدیسین شنبه دوم شهریور 98 با حضور مسئولان دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارشناسان واحد گسترش شبکه در مرکز جامع سلامت حسن‌آباد آغاز به کارکرد.
در این طرح که با همکاری متخصصان بیمارستان‌های دانشگاه تهران اجرا می‌شود، بیماران نیازمند به خدمات تخصصی شناسایی‌شده و از طریق ارتباط ویدیویی در بستر امن اینترنت دانشگاه علوم پزشکی تهران و سامانه سیب توسط متخصصین ویزیت می‌شوند.
هدف از اجرای این طرح دسترسی آسان هم‌وطنان مناطق حاشیه‌ای شهرها به خدمات تخصصی و کاهش رفت‌وآمد بیماران است.
در مرحله اول این همکاری با مرکز طبی کودکان و متخصصین اطفال انجام می‌شود و در مراحل بعدی خدمات تخصصی در رشته‌های زنان، داخلی و روان‌پزشکی نیز انجام خواهد شد.
مرکز سلامت جامعه حسن‌آباد در منطقه فشافویه در جاده قدیم قم واقع‌شده و به‌صورت شبانه‌روزی فعال است. با راه‌اندازی این طرح مردم این منطقه می‌توانند به‌سادگی از خدمات تخصصی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی تهران بهره‌مند شوند.
خبر: سعیده شریفی
عکس: حسین حاج رضایی