محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آغاز جلسات آموزشی شبکه بهداشت شهرستان ری در حوزه‌های علمیه همزمان با شروع سال تحصیلی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: به‌منظور آموزش منسجم طلاب حوزه‌های علمیه هماهنگی‌های لازم جهت شروع جلسات آموزشی همزمان با آغاز سال تحصیلی انجام‌شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، فرزانه فرد کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت ضمن اعلام این خبر گفت: هماهنگی‌های لازم با دو حوزه علمیه نجمه خاتون و حرم حضرت عبدالعظیم (ع) انجام‌شده و از اول مهرماه جلسات آموزشی شبکه بهداشت شهرستان ری برای خواهران طلبه آغاز خواهد شد.
این جلسات با موضوعات بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، تغذیه، بهداشت روان و سلامت خانواده خواهد بود که برنامه آموزشی در ستاد شبکه تدوین‌شده و به حوزه‌ها ارسال‌شده است.
مدرسین این جلسات از کارشناسان شبکه بوده که برنامه‌های آموزشی به آنان ابلاغ‌شده است.
گفتنی است جلسات آموزشی با موضوعات بهداشتی جزو دروس طلاب سال اول بوده که متولی برپایی این کلاس‌ها شبکه بهداشت شهرستان ری است.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی