محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آغاز دوره آموزشی دانش آموزان بهورزی شبکه بهداشت شهرستان ری

به دنبال افتتاح آموزشگاه بهورزی، دوره آموزشی دانش آموزان جدید بهورزی شبکه شهرری آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دوره دوساله دانش آموزان بهورزی شبکه شهرری آغاز شد. این افراد پس از ثبت‌نام و قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه پذیرفته‌شده‌اند و پس از گذراندن دوره دوساله آموزش بهورزی، به استخدام پیمانی شبکه درآمده و در خانه‌های بهداشت مشغول به کار می‌شوند.
گیتی هاشمی کارشناس گسترش و مسئول آموزش بهورزی در این رابطه گفت: کلاس‌های آموزشی دانش آموزان بلافاصله پس از افتتاح آموزشگاه بهورزی آغاز شد و این گروه می‌توانند در فضایی استاندارد و مجهز، مطالب آموزشی را بیاموزند.
هاشمی افزود: این بهورزان پس از اتمام دوره و موفقیت در آزمون‌های نهایی در خانه‌های بهداشت شهرستان ری مشغول به فعالیت می‌شوند.
وی در مورد نحوه آموزش‌ها گفت: با توجه به تغییراتی که در آینده نزدیک در برنامه شبکه و خانه‌های بهداشت شاهد هستیم، آموزش‌ها را برنامه‌ریزی کرده‌ایم به‌طوری‌که فارغ‌التحصیلان توانایی اجرای برنامه‌های الکترونیک را داشته باشند.
گفتنی است دانش آموزان بهورزی در مراسم افتتاح آموزشگاه نیز حضورداشته و از نزدیک با مسئولین بهداشتی دانشگاه و شبکه آشنا شدند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی