محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آغاز دومین دوره آموزش مراقبین سلامت در شبکه بهداشت شهرستان ری

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی تهران: دومین دوره آموزشی مراقبین سلامت باهدف تربیت افراد متبحر جهت اجرای طرح تحول نظام سلامت در مناطق کم برخوردار در شبکه شهرری آغاز شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان ري، این دوره آموزشی از هجدهم مردادماه آغازشده و تا نهم شهریورماه ادامه دارد. کارکنان مراکز و پایگاه‌های بهداشتی که قرار است مجری طرح تحول نظام سلامت در شهرستان ری باشند در این جلسات حضور دارند و آموزش‌ها بر اساس بسته‌های آموزشی تدوین‌شده انجام می‌شود.
دکتر شاه‌محمدی مسئول گسترش شبکه در روز اول این جلسات بابیان کلیاتی در مورد طرح تحول نظام سلامت، اجرای دقیق این برنامه را گامی مهم در ارتقاء سلامت جامعه دانست.
پس از صحبت‌های مسئول گسترش پیش‌آزمون برگزار شد تا مدرسین برآوردی از میزان معلومات حاضران داشته باشند.
سپس مباحث مختلف توسط کارشناسان ستادی تدریس می‌شود. در پایان دوره نیز پس‌آزمون برگزار خواهد شد ولی آزمون نهایی پس از اتمام همه آموزش‌ها با همکاری معاونت بهداشتی برگزار و گواهی شرکت در دوره به قبول‌شدگان داده می‌شود.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی