محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آغاز فعالیت‌های کمپین لبنیات کم‌چرب در شبکه بهداشت شهرستان ری

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: هدف از این کمپین آموزش به مردم و ترغیب آنان به استفاده از لبنیات کم‌چرب به‌منظور تأمین سلامت بیشتر است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، هم‌زمان با آغاز بسیج سلامت تغذیه، کمپین لبنیات کم‌چرب نیز آغازشده است. هدف از این کمپین ترغیب مردم به استفاده از لبنیات کم‌چرب است.
شبکه بهداشت شهرستان ری به همین منظور فعالیت‌هایی را جهت آموزش به اقشار مختلف جامعه آغاز کرده است.
تهیه تراکت‌های آموزشی یکی از این فعالیت‌هاست. این تراکت‌ها که توسط واحد آموزش بهداشت شبکه شهرری تهیه‌شده در اختیار واحدهای محیطی قرارگرفته و مقرر شد تا در محل دید عموم نصب شود.
برپایی جلسات آموزشی در مراکز و پایگاه‌های بهداشتی به‌منظور آموزش به مراجعین و آشنا کردن آن‌ها با مضرات لبنیات پرچرب نیز از دیگر اقداماتی است که در این مدت به‌طور منظم انجام می‌شود.
آموزش در مدارس نیز بخش دیگری از این فعالیت‌هاست. هدف اصلی آموزش به کودکان و نوجوانان و آشنا کردن آن‌ها با اصول تغذیه سالم است. همچنین جلسات آموزشی برای معلمان و اولیاء دانش آموزان نیز برگزار می‌شود.
خبرنگار: سعیده شریفی
سعیده  شریفی