محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آموزش اصول نگهداری مواد غذایی به داوطلبان سلامت توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

هدف از این جلسه آشنایی هرچه بیشتر داوطلبان سلامت با شیوه‌های صحیح نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر به‌منظور پیشگیری از بروز مسمومیت‌های غذایی بود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی فوق به همت مرکز سلامت جامعه فیروزآباد در تاریخ دوشنبه هیجدهم مردادماه برگزار شد.
در این جلسه حریری کارشناس تغذیه مرکز در مورد شیوه‌های صحیح نگهداری مواد غذایی صحبت کرد.
وی با اشاره به خطر مسمومیت‌های غذایی به‌خصوص در فصل گرما گفت: نگهداری غلط مواد خوراکی می‌تواند باعث فساد آن‌ها شده و همین مسئله خطر بروز مسمومیت و عفونت دستگاه گوارش را بیشترمی کند که یک بیماری آزاردهنده است.
اصول نگهداری مواد غذایی مختلف در یخچال و فریز، دمای مناسب برای هر گروه از مواد، مدت‌زمان نگهداری و شیوه‌های صحیح یخ‌زدایی از مسائلی بود که در این جلسه در مورد آن صحبت شد.
گفتنی است داوطلبان سلامت موظف شدند مطالب آموزش داده‌شده را در شرایط مناسب به مردم منطقه آموزش دهند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی