محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آموزش اصول پیشگیری و کنترل بیماری‌ها به دانشجویان حوزه علمیه توسط شبکه شهرری

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در این جلسات اصول پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در حوزه علمیه خواهران حرم حضرت عبدالعظیم (س) آموزش تدریس شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسات آموزشی باهدف آشنایی دانشجویان حوزه بااهمیت پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در حوزه خواهران حرم حضرت عبدالعظیم (س) برگزار شد.
در این جلسات در مورد بیماری‌های واگیرداری چون ایدز، هپاتیت و سل و همچنین بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت، فشارخون، سرطان‌های شایع و بیماری‌های قلبی صحبت شد.
راه‌های انتقال بیماری، روش‌های کنترل و درمان و پیشگیری، اهمیت شناسایی بیماری در مراحل اولیه و خدمات ارائه‌شده توسط شبکه‌های بهداشت از مسائلی بود که در این جلسات تدریس شد.
همچنین با توجه به شیوع برخی بیماری‌ها در کشورهای همسایه و لزوم آشنایی اقشار مختلف با نحوه سرایت بیماری کرونا ویروس و التور، در مورد این بیماری‌ها نیز آموزش داده شد.
گفتنی است خاطره اسکندری کارشناس واحد آموزش بهداشت شبکه کار تدریس این جلسات را بر عهده داشت.
خبرنگار: سعیده شریفی
عکس: آرشیو