محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آموزش اصول کمک‌های اولیه به طلاب حوزه علمیه توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

این جلسه آموزشی برای بانوان طلاب حوزه علمیه الزهرا و توسط کارکنان مرکز بهداشتی درمانی امام رضا (ع) در منطقه قیام دشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی کمک‌های اولیه به همت مرکز بهداشتی درمانی امام رضا (ع) قیام دشت و با همکاری هلال‌احمر در حوزه علمیه الزهرا برگزار شد.
پازوکی از مرکز بهداشتی درمانی به همراه کارشناسان هلال‌احمر کار تدریس این جلسه را بر عهده داشت. وی با اشاره به اهمیت آشنایی همه افراد با اصول کمک‌های اولیه گفت: گاهی یک کمک ساده می‌تواند جان انسانی را در مواقع بحرانی نجات دهد یا یک اقدام نادرست می‌تواند سلامت فرد را به خطر می‌اندازد. به همین دلیل آشنایی با کمک‌های اولیه برای همه لازم و ضروری است.
در ادامه در مورد مهم‌ترین مسائل کمک‌های اولیه مانند اقدامات لازم در هنگام مواجه با زخم‌های وسیع، سوختگی، پانسمان، چگونگی کمک به مصدوم، حمل مجروح و تنفس مصنوعی و ماساژ قلبی به‌اختصار توضیح داده شد.
گفتنی است این جلسه با استقبال خوب طلاب حوزه علمیه مواجه شد و در پایان کارشناسان شبکه و هلال‌احمر به سؤالات حاضران پاسخ گفتند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی