محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آموزش شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا به خدمتگزاران مدارس شهرستان ری

در راستای حفظ و تامین سلامت دانش آموزان، شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا به خدمتگزاران شاغل در مدارس آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، معصومه ادریسی کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان و مدارس ضمن اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری جلسه آموزشی برای خدمتگزاران، آشنا کردن آنها با شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا و حساس کردن کارکنان برای توجه بیشتر به مقررات مدارس در زمان همه گیری کرونا بود.

ادریسی افزود: طبق هماهنگی با نواحی مختلف آموزش و پرورش شهرستان و با همکاری واحد بهداشت محیط، کارشناسان این شبکه با حضور در مدارس آموز ش های لازم را به کارکنان مدارس ارائه کردند.

ادریسی در پایان ضمن قدردانی از همکاری مسئولین آموزش و پروروش و خانواده ها از همگان خواست تا باتوجه بیشتر به شیوه نامه ها و تکمیل واکسیناسیون، ضمن تامین سلامت کودکان و نوجوانان، امکان استفاده از آموزش حضوری را برای آنان فراهم کنیم.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی