محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

آموزش نقش ویتامین‌ها در سلامتی به دانش آموزان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

در این جلسه آموزشی اهمیت ویتامین‌ها در سلامتی از طریق تصاویر و بازی به دانش آموزان ابتدایی آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این جلسه آموزشی در دبستان فضیلت منطقه عظیم‌آباد برگزار شد. هانیه ولایتی کارشناس تغذیه با استفاده از تصاویر و بازی اهمیت ویتامین‌ها و تأثیر آن‌ها را در سلامتی به کودکان آموزش داد.
در این جلسه با زبان ساده در مورد مواد حاوی ویتامین، نقش ویتامین‌ها در سلامتی و اهمیت میان وعده سالم صحبت شد و در پایان به سؤالات کودکان پاسخ داده شد.
ولایتی در این رابطه گفت: کودکان در سنین زیر ده سال بسیار آموزش پذیر هستند و آنچه در این سنین یاد می‌گیرند به‌صورت باور تا پایان عمر همراه آن‌ها خواهد بود. به همین دلیل هدف ما این است که با برگزاری چنین جلساتی اصول تغذیه صحیح را به کودکان بیاموزیم./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی