محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

اجرای برنامه ورزش صبحگاهی برای داوطلبان سلامت شبکه بهداشت شهرستان

برنامه ورزش صبحگاهی به همت مرکز سلامت جامعه بدر و باهدف آموزش اهمیت ورزش در سلامتی برای داوطلبان سلامت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، ورزش و تحرک بدنی یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در سلامتی است که متأسفانه جای چندانی در زندگی ما ندارد.
شیلا عسگر پور مربی رابطین مرکز سلامت جامعه بدر در ابتکاری جالب و باهدف آموزش به داوطلبان سلامت، اقدام به برگزاری برنامه ورزش صبحگاهی برای آنان کرد.
در این برنامه داوطلبان به بوستان نزدیک مرکز مراجعه کرده و ضمن پیاده‌روی از وسایل ورزشی موجود در پارک استفاده کردند.
عسگر پور نیز در جلسه‌ای که در فضای باز در بوستان موردنظر برگذارشد در مورد اهمیت ورزش و تحرک بدنی در سلامتی صحبت کرد.
مربی رابطین هدف از اجرای این برنامه را حساس کردن داوطلبان در مورد مقوله مهم ورزش و آشنایی هرچه بیشتر آن‌ها با سبک زندگی سالم دانست./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی