محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

اجرای طرح جهادی معاینات پزشکی دانش آموزان در شهرستان ری

به منظور ارائه خدمات پزشکی برای دانش آموزان و با همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی تهران، طرح جهادی معاینات دانش آموزی در شهرستان ری اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، طرح جهادی معاینات دانش آموزی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت شهرستان ری و آموزش و پرورش اجرا می شود. این طرح با هدف شناسایی دانش آموزان بیمار و نیازمند خدمات پزشکی و ارجاع آنان به متخصصان اجرا می شود.

مراسم افتتاحیه این طرح با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه، شبکه بهداشت و آموزش و پرورش روز شنبه هشتم مرداد ماه در منطقه فشافویه برگزار شد.

معصومه ادریسی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و مدارس شبکه بهداشت شهرستان ری در این رابطه گفت: در این طرح خدمات پزشکی مانند ارزیابی قد و وزن و تن سنجی، معاینات دهان و دندان، انجام وارنیش فلوراید، بینایی و شنوایی سنجی، معاینات مربوط به پدیکلوزیس و توزیع شامپو پرمترین در صورت نیاز، مشاوره تغذیه، واکسیناسیون کرونا برای دانش آموزان و والدین و کنترل فشارخون خانواده دانش آموزان انجام می شود.

ادریسی افزود: در کنار خدمات بهداشتی و پزشکی، آموزش های لازم بهداشتی به دانش آموزان و خانواده های آنان نیز انجام می شود.

این طرح تا سیزدهم شهریور ماه در مدارس منتخب شهرستان ری اجرا می شود.

سعیده  شریفی

سعیده شریفی