محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

ارائه خدمات رایگان پزشکی در مراسم نماز جمعه حسن‌آباد شهرستان ری

به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر مردم بااهمیت مراقبت‌های بهداشتی و پزشکی، خدمات رایگان در مراسم نماز جمعه حسن‌آباد شهرری انجام شد

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این برنامه جهادی به همت کارکنان مرکز سلامت جامعه حسن‌آباد در تاریخ جمعه سوم شهریورماه انجام شد. در این برنامه کارکنان با حضور در مراسم پرفیض نماز جمعه، اقدام به‌اندازه گیری قند و فشارخون و ارائه مشاوره پزشکی و تغذیه‌ای به نمازگزاران پرداختند.
دکتر زهرا شکروی سرپرست مرکز حسن‌آباد در این رابطه گفت: اهمیت ارائه خدمات پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی برای برخی از مردم به‌خصوص مردان مشخص نیست. بسیاری از مردان تصور می‌کنند که هرچه در مورد بهداشت گفته می‌شود به زنان و کودکان مربوط می‌شود و برای دریافت خدمات مراجعه نمی‌کنند.
سرپرست مرکز حسن‌آباد ادامه داد: ما در این برنامه علاوه بر انجام خدمات پزشکی و ارائه مشاوره تلاش کردیم تا اقشار مختلف به‌خصوص مردان را بیش‌ازپیش بااهمیت دریافت مراقبت‌ها و مراجعه به مراکز سلامت جامعه آشنا کنیم.
دکتر شکروی در پایان از همکاری مسئولین برگزاری نماز جمعه قدردانی و تشکر کرد.
خبرنگار: سعیده شریفی