محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

استقبال از آمدن بهار و عید نوروز در مرکز جامع خدمات سلامت شهید نیک نژاد شهرستان ری

در آستانه عید نوروز و فرارسیدن بهار طبیعت کارکنان مرکز منتخب 16 ساعته شهید نیک نژاد ضمن خدمت رسانی، به استقبال سال جدید می روند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز چهارشنبه بیست و هفتم اسفند ماه 99 و در آخرین روزهای سال، سرپرست و کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت شهید نیک نژاد با برپایی سفره هفت سین به استقبال بهار و عید نوروز رفتند.

مرکز شهید نیک نژاد جزء مراکز 16 ساعته کرونایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری می باشد که ماههاست خدمات ویژه بیماران کروناای مانند غربالگری کووید 19، بیماریابی و پیگیری بیماران را ارائه می کند.

این مرکز در تعطیلات نوروز همه روزه در کنار سایر مراکز 16 ساعته شهرستان ری تا ساعت 22 پذیرای بیماران و مراجعین خواهد بود.

سایر مراکز 16ساعته شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری شامل: مرکز شهدای احد در شهرک رضویه، مرکز شهید یغمایی در محله دولت آباد، مرکز خانم شوکت علی اکبری در کهریزک و مراکز 24 ساعته شامل: مرکز شبانه روزی حسن آباد در شهر حسن آباد و مرکز شبانه روزی امام رضا (ع) در شهر قیام دشت می باشند.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی