محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

اقدامات شبکه بهداشت شهرستان ری در راستای کنترل بیماری پدیکلوز

انجام معاینات دانش‌آموزی، حضور تیم بهداشتی در مدارس و توزیع دارو ازجمله فعالیت‌هایی است که شبکه بهداشت شهرستان ری به‌منظور کنترل بیماری پدیکلوز انجام داده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، این شبکه به‌منظور کنترل بیماری پدیکلوز در شهرستان فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده است. اعزام تیم بهداشتی به مدارس به‌منظور معاینه دانش آموزان ازجمله فعالیت‌هایی است که در سطح وسیع در شهرستان انجام می‌شود.
کارکنان بهداشتی با حضور در مدرسه و معاینه دانش آموزان، افراد مبتلا را شناسایی کرده و آنان را جهت دریافت خدمات پزشکی به مراکز بهداشتی درمانی ارجاع می‌دهند.
همچنین به‌منظور آشنایی بیشتر خانواده با شپش، جلسات مختلف آموزشی در مدارس برگزارشده و در مورد این بیماری و راه‌های انتقال آن به‌تفصیل توضیح داده می‌شود.
در مواردی که گزارشی مبنی بر شیوع بیماری در یک مدرسه به شبکه ارسال شود، تیم بهداشتی شامل پزشک و کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها در مدرسه حاضرشده و علاوه بر بیماریابی، شامپو در مدرسه توزیع‌شده و نحوه استفاده آن آموزش داده می‌شود.
هدف از این فعالیت‌ها شناسایی بیماران و درمان به‌موقع آن‌ها و افزایش آگاهی عمومی باهدف پیشگیری از شیوع بیماری است./ق

خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی