محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

اقدامات گسترده شبکه شهرری برای حضور خانواده‌ها در کلاس‌های بهداشت روان

به‌منظور جلب مشارکت بیشتر خانواده در کلاس‌های بهداشت روان مراکز سلامت جامعه، شبکه بهداشت شهرستان ری اقدامات مختلفی را انجام داده است

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، شبکه بهداشت شهرستان ری، جلسات آموزشی بهداشت روان را به‌طور گسترده در مراکز سلامت جامعه برگزار می‌کند. این جلسات با موضوعات مختلف مانند مهارت زندگی و مهارت فرزند پروری و مهارت تربیت نوجوان در حال اجراست.
واحد بهداشت روان با همکاری مدیریت شبکه به‌منظور جلب مشارکت بیشتر والدین جهت شرکت در کلاس‌ها به‌خصوص جلسات آموزشی تربیت نوجوان، اقدام به تهیه گواهی شرکت در کلاس‌ها برای والدین کرده است.
والدین پس گذراندن دوره هشت جلسه‌ای کلاس‌های تربیت نوجوان موفق به کسب گواهی خواهند شد.
همچنین وسایل جهت پذیرایی از والدین شرکت‌کننده در جلسات نیز با همکاری مدیریت و پیگیری واحد بهداشت روان تهیه‌شده است.
خبر: شریفی

سعیده  شریفی