محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

اولین مجمع سلامت بخش فشافویه شهرستان ری تشکیل شد

اولین مجمع سلامت بخش فشافویه شهرری باهدف برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت اجرای برنامه‌های مجمع و فعال‌سازی کانون‌های سلامت تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، اولین مجمع سلامت بخش فشافویه  چهارشنبه 7 آذر 97 تشکیل جلسه داد.
در این نشست مهندس امامی بخشدار فشافویه، دکتر شکروی سرپرست مرکز سلامت جامعه حسن‌آباد و آرمان کارشناس آموزش بهداشت شبکه حضور داشتند.
ابتدا مهندس امامی در مورد اهمیت توجه به‌سلامت مردم صحبت کرد. وی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی و فرهنگی منطقه فشافویه، برنامه‌ریزی برای توسعه سلامت و بهداشت را منوط به برنامه‌ریزی‌های دقیق و خاص دانست.
در ادامه دکتر زهرا شکروی سرپرست مرکز سلامت جامعه حسن‌آباد در مورد اهمیت برپایی مجمع سلامت صحبت کرد.
شکروی شناخت نیازهای بهداشتی و اولویت‌بندی آن‌ها را بسیار مهم دانست.
در پایان آرمان کارشناس آموزش بهداشت شبکه به‌تفصیل در مورد ساختار مجمع سلامت و اهمیت فعال‌سازی کانون‌های سلامت توضیحات کاملی را اراده کرد.
شبکه بهداشت شهرری در راستای توسعه سلامت مردم، اقدام به هماهنگی و برنامه‌ریزی جهت فعال‌سازی مجمع‌های سلامت در مناطق مختلف شهرستان کرده و تاکنون این مجمع در بخش‌های مختلف تشکیل جلسه داده است.
خبر:شریفی
عکس: آرمان