محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

بازدید سرپرست شبکه بهداشت ری از مراکز خدمات جامع سلامت و تجمیعی واکسیناسیون کرونا

دکتر علی تاجدار سرپرست و گیتی هاشمی مسئول واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از مراکز خدمات جامع سلامت، خانه بهداشت و مرکز واکسیناسیون خودرویی کرونا حرم عبدالعظیم الحسنی (ع) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دکتر علی تاجدار سرپرست و گیتی هاشمی مسئول واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری سه شنبه 8 فروردین 1401 از مراکز خدمات جامع سلامت حضرت زهرا (س) و اسلام آباد، خانه بهداشت غنی آباد و مرکز واکسیناسیون خودرویی کرونا حرم عبدالعظیم الحسنی (ع) بازدید کردند.

دکتر علی تاجدار سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در خصوص بازدیدهای نوروزی گفت: با وجود تعطیلات نوروزی، فعالیت همکاران در مراکز خدمات جامع سلامت، خانه ها و پایگاههای بهداشت ادامه داشته و خدماتی مانند ویزیت پزشک، ویزیت بیماران کرونایی، واکسیناسیون و مراقبت‌های بهداشتی اولیه ارائه می شود. همچنین مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در سطح شهرستان پذیرای مراجعین هستند.

دکتر تاجدار ادامه داد: در این بازدیدها ضمن دیدار با همکاران گرامی، عرض تبریک سال نو و خدا قوت، در بررسی فعالیت و تلاش همکاران مان شاهد آن هستیم، خدمات به مردم عزیز در تعطیلات نوروز نیز مانند دیگر ایام سال با دقت و بدون کم و کاست انجام می شود و این جای قدردانی و تشکر دارد.

حسین حاجی رضایی

حسین حاجی رضایی