محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

بازدید کارشناسان تجهیزات پزشکی دانشگاه از شبکه بهداشت شهرستان ری

در این بازدید کارشناسان ضمن بررسی روند خرید، تأمین و نگهداری تجهیزات پزشکی در شبکه شهرری، پیشنهادهای لازم را جهت ارتقاء شرایط بیان کردند.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مهندس کاظمی و مهندس پناهی از ستاد تجهیزات پزشکی دانشگاه روز چهارشنبه بیستم مردادماه در شبکه بهداشت شهرستان ری حاضرشده و از نحوه خرید و نگهداری تجهیزات پزشکی بازدید کردند.
کارشناسان ابتدا با حضور در دفتر مدیریت در جلسه‌ای که دکتر خوشرو معاون و دکتر امینی مشاور اجرایی به همراه مهندس گودرزی کارشناس تجهیزات پزشکی شبکه حضور داشتند، شرکت کرده و در جریان نحوه خرید و تأمین تجهیزات قرار گرفتند.
معاون شبکه با تأکید بر اینکه تجهیزات یکی از ارکان اصلی ارائه خدمات هستند، گزارشی در مورد برنامه‌های انجام‌شده در راستای نگهداری هرچه بهتر از وسایل و تجهیزات را بیان کردند.
در ادامه کارشناسان ستاد تجهیزات پزشکی در واحد دارویی حاضرشده و در مورد نحوه اجرای برنامه‌ها با مهندس گودرزی صحبت کردند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

سعیده  شریفی